Welkom bij Digital Chef

Digital Chef is een snelgroeiende, internationaal werkende, SaaS onderneming die innovatieve oplossingen bedenkt en maakt voor (online) retailers, foodmerken, foodfabrikanten en opleiders.

Digital Chef maakt interactieve en verrijkte 3D food content en AR/VR toepassingen voor onder andere: sales, marketing en e-commerce.

Met onze oplossingen kunnen (online) retailers, foodmerken, foodfabrikanten en opleiders mee in de digitale transitie. Ze kunnen zich onderscheiden door een excellente productpresentatie en de beschikbaarheid van unieke data.

3D content uit de Digital Food Factory

In onze Digital Food Factory digitaliseren wij producten, verpakkingen en machines. Deze 3D content is de basis voor alle toepassingen die wij voor onze klanten ontwikkelen. Naast 3D content bieden we onze klanten een 3D viewer en een e-content dashboard. Hiermee kunnen onze oplossingen gemakkelijk in bestaande online omgevingen worden geïmplementeerd.

Website / webshop van de toekomst

Onze 3D foodcontent wordt gebruikt door online retailers, foodmerken en foodfabrikanten voor onder andere catalogus en/of e-commerce toepassingen. 

Door de unieke presentatiemogelijkheden van de 3D foodcontent, al dan niet verrijkt met AR en/of VR toepassingen ontstaat een next-level productbeleving. Het unieke meegeleverde e-content dashboard geeft onze klanten inzicht in online consumentengedrag en -data.

Toepassingen met AR en VR

De 3D content van Digital Chef kan worden gecombineerd met AR en VR toepassingen. Hiermee kunnen nieuwe producten en/of schappresentaties worden gevisualiseerd maar ook bijvoorbeeld moeilijk toegankelijke productieprocessen inzichtelijk worden gemaakt.

Demo?

De volgende stap zetten in sales, marketing en e-commerce?

Meer weten?
Neem contact op!

Aan de slag met onze 3D oplossingen? Wij vertellen je graag meer.