Primeur: Van Drie Group presenteert haar producten volledig virtueel tijdens Anuga 2021

 

Tijdens Anuga 2021, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, presenteert Van Drie Group als eerste het volledige kalfsvlees assortiment virtueel. Door gebruik te maken van 3D beelden die in een holobox worden gepresenteerd kunnen de bezoekers de producten levensecht en van dichtbij bekijken.

In samenwerking met Digital Chef heeft Van Drie Group vorig jaar haar het volledige snittenboek met kalfsdelen omgezet naar 3D beelden. Naast dat afnemers van Van Drie Group en haar bedrijven op deze manier een beter beeld hebben van het beschikbare assortiment, kunnen de 3D modellen van alle kalfsdelen gemakkelijk ingezet worden voor andere leer- of marketingdoeleinden, zoals in dit geval de Holobox op de Anuga.

“De basis hebben we samen met Van Drie al gelegd in het 3D snittenboek. Met de doorvertaling in de Holobox, krijgt de bezoeker de kalfssnitten op ware grootte te zien, alsof de snitten er daadwerkelijk zijn. Bezoekers kunnen de 3D snitten zelfs van alle kanten bekijken en rondraaien met het touchscreen”, aldus Robbert Oude Luttikhuis.

De holobox is te bekijken tijdens de Anuga 2021 in Keulen in hal 6.1 op stand: B010 C019

Neem voor meer informatie over onze 3D toepassingen contact met ons op.

Demo?

De volgende stap zetten in sales, marketing en e-commerce?

Meer weten?
Neem contact op!

Aan de slag met onze 3D oplossingen? Wij vertellen je graag meer.